Followers

Tuesday, 18 June 2013

bdk melancap dlm bus..konek bulu dah cukur.. :))


127 comments:

  1. cantik batang...pancut pon ok...nampak sedap je..

    ReplyDelete
  2. Cari sugarmummy /daddy yang baik , jujur, take care pasal aku, x kedekut dan boleh bahagiakan aku

    Male / 24 / Kuala Terengganu

    sape serius dan sudi
    call aku
    Iz - 0147316396

    ReplyDelete
  3. Best nyerr.

    ReplyDelete
  4. Maaf .Buat Ads jap
    Cari sugarmummy/daddy yg baik , x kedekut, caring , penyayang, jujur , bertanggung jawab dan boleh bantu hidup aku.

    Kepada yg serius sahaja. CALL aku.
    Iz - 0147316396

    NO SMS , NO TEXTING. CALL aku. cakap. MAKNA pun sampai dr komunikasi mcm tu dan boleh tanya dan balas banyak soalan dr sekeping SMS.
    ( lagipun aku xda duit ok nk balas2 SMS :) )

    M/24 from Kuala Terengganu.
    Set masa dan date utk pertemuan :D

    ReplyDelete
  5. AS'KUM WRT DAN SALAM SEJAHTERA !!! HARAP MAKLUM SAYA MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN URUTAN TRADISIONAL BADAN DAN BATIN SELURUHNYA
    CARA URUTAN : WARISAN URUTAN JAWA

    CARA DAN HARGA :
    1) SEPARUH BADAN TANPA BATIN ( 45 MINIT ) = RM 50
    2) SELURUH BADAN TANPA BATIN ( 1 JAM ) = RM 70
    3) SELURUH BADAN DENGAN BATIN ( 1 JAM 30 MINIT ) = RM 90

    KEPADA YANG BERMINAT SILA HUBUNGI SAYA : 014-7197049 ( SHAHRUL ) OUTCALL ATAU INCALL SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR AMNYA ( DI LUAR KL & SELANGOR CAJ NYA AKAN BERTAMBAH MENGIKUT JUMLAH KILOMETER )

    www.facebook.com/shahrulzamani.zamani

    ReplyDelete
  6. Maaf .Buat Ads jap
    Cari sugarmummy/daddy yg baik , x kedekut, caring , penyayang, jujur , bertanggung jawab dan boleh bantu hidup aku.

    Kepada yg serius sahaja. CALL aku.
    Iz - 0147316396

    NO SMS , NO TEXTING. CALL aku. cakap. MAKNA pun sampai dr komunikasi mcm tu dan boleh tanya dan balas banyak soalan dr sekeping SMS.
    ( lagipun aku xda duit ok nk balas2 SMS :) )

    M/24 from Kuala Terengganu.
    Set masa dan date utk pertemuan :D

    ReplyDelete
  7. jom jumpa lancap sama. no chub. tepon, pm me boylancap@yahoo.com or skype matmelancap (jumpa lancap)

    ReplyDelete
  8. sexy~~~ ^__^
    http://asian-meat-market3.blogspot.com/
    http://hotasianbulge.blogspot.com/
    http://hotbigbulges.blogspot.com/
    http://hotshortshorts.blogspot.com/
    http://myyaoigarden2.blogspot.com/
    http://bulgeandbulge.blogspot.com/
    http://giantblackbeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi saya mencari top guy sesiapa nak jolok lubang saya call : 019-5516505 saya suka kulum btg and love guy fuck lubang saya nak can call saya
      Saya btm .

      Delete
    2. Hi saya mencari top guy sesiapa nak jolok lubang saya call : 019-5516505 saya suka kulum btg and love guy fuck lubang saya nak can call saya
      Saya btm .

      Delete
  9. hi sume...jom jolok i...zack cari top area kl....klau berminat sms 014-6030682... ni sample http://batanglaki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. suka lancap? jom jumpa. no chub. tepon, pm me boylancap@yahoo.com or skype matmelancap (jumpa lcp)

    ReplyDelete
  11. Halllloww semue.. sape yg duk area KL tu kalo nk bermain reramai meh... aq tgh organise ni.. umur dari 18-30 shj.. xnk gemuk.. sape yg serious nak blh email blazer8803@gmail.com
    yang paling penting boleh pancut lebih dari 2 kali..

    ReplyDelete
  12. As'kum Wrt Wbt dan Salam Aidil Fitri , kepada semua , saya ada mengadakan khidmat urut BADAN dan BATIN secara tradisional warisan keturunan saya ( JAWA ) DI SEKITAR Kuala Lumpur & Selangor DAN LAIN-LAIN NEGERI DI MALAYSIA , khidmat Outcall dan Incall selama 1 jam 30 minit , sila hubungi saya di talian 014-7197049 ( shahrul ) .

    https://www.facebook.com/azman.zamani.12

    ReplyDelete
  13. I nak hisap konek budak sekolah under 17 thn, i bagi RM500 sekali. Siapa minat, email sini: ewat80@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya nak :) num phone : 01131700168 saya 14 tahun

      Delete
    2. Nk nombor afiq

      Delete
    3. Umor ko brapa?? Tinggal kat area mane?

      Delete
    4. Email no ke aliffifan.aa@gmail. Nnti kita confirm

      Delete
    5. sy ada ank ikan umur 12-17 sila sms/ kol 0178469219

      Delete
  14. Mencari seorang daddy yg penyayang..boleh fun..x kedekut.saya boleh
    buat anda puas dan penuh nikmat

    Amier - 0139194216

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. hai..sape bottom cute/muda/slim/anak ikan comel2 age 12-17thn belah kuantan/kemaman/dungun/k.trg sila contact sy 01119930498

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. haii.....my name Qasha,18,kl,bottomboy......bontot mmg mantap putih gebu lagi..lemak berkrim..(tp,hanya untuk bakal boyfriend jerr)...harap awk yg membaca ni lah org nya:D..tk rugi kenal ngn saya...saya suka ambik berat n akan sentiasa buat awk happy...huhu....nak cari someone yg baik hati yg boleh bg duit kt saya(bkn kerana seks)....i really need money.....plzzz,i hope ada larr orgnya kt sini.....kalau nk bg pinjam pon tk pe nnt saya bayar....n saya akan buat apa jerr....susah lah hidup tanpa boyfriend ni....dulu mintak duit kt dia jerr.........menyesal jer buat hal hari tu.....:(.whatsapp me okay O 1 2 9 5 5 4 O 4 1...plzzz...i am begging....i really need money and fun(:

    ReplyDelete
  19. 19 bot here. str8 act. wechat : amiamir94

    ReplyDelete
  20. jom masuk web baru intai jantan http://intai-jantan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. boy 17 tahun kebawah kat kelantan mesej lha.. 0148394179.. knal2

    ReplyDelete
  22. sape nk ank ikan umur 12-17 kol/sms ke 0178469219

    ReplyDelete
  23. Add wechat ak .. ak bttm str8 act .. od wechat .. bttmstr8 ..

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. hafiz portdickson17 March 2014 at 15:54

    cri top are portdickson..aku bottom straight act..no chuby no cc..0132032417/wechat/whatsapp..all race are welcome..

    ReplyDelete
  26. Nama sy fizz bottom str8 act 22tahun tinggi180cm 5'10" stay seoul korea/klang/bangi
    Akan balik ke malaysia on 29th march habis short course di seoul..
    Sebelum ni long term relationship dri skolah smpai tahun lepas 6tahun bersama
    Putus Kena tingal sbb bf dh ada org lain
    Sex is not important Tu no 2
    Not interested dgan open sex
    Not interested dgan random sex
    Sy have sex dgan one and only ex bf sy
    Coming soon if ada pun dgan bf sahaja
    Sy cari relationship.. 0122688786

    ReplyDelete
  27. yg comment kat ats ni tipu je bnyk..muka mcm keling..ad hati bt citer dup deoul..hahaha..admin..pliz remove post dye..

    ReplyDelete
  28. pure top...bisex...str8 act...visit my fb...redza iydean

    ReplyDelete
  29. Nak cari adik sek.menengah area damansara sg buloh. Add wechat abg bro4799

    ReplyDelete
  30. Id Wechat: kierin94. Do add xD

    ReplyDelete
  31. kaki lancap saja...jumpa lancap or voice lancap...wechat deen3295 or skype matmelancap

    ReplyDelete
  32. bottom wechat afiq_aiman93

    ReplyDelete
  33. Aku nk hisap btg budak sekolh 13-17 yg cute ... plzz cll for RM... 01137752656... AREA P.GUDANG

    ReplyDelete
  34. Aku nk cari ank ikan umur 13-15 dan berbatang kecik n comel.klo ada sila reply

    ReplyDelete
  35. ???????????????????????????????
    --------------------------------->> Warning <<-----------------------------------

    | + | Koleksi Lengkap TARA NADHIRA : Berbagai Pose Hot Pamerin Toket & Memek

    | + | Fenomena " JilBoobs " : Scandal Cewek Berjilbab Dengan Bodi Montok..lagi Trend.

    | + | Video Live : Ngentot Abg Bertudung Yang Liar ..Maen Diatas Kursi Kuno.

    | + | Koleksi Lengkap Photo Hot Agnes Monica..Seksi & Mempesona.

    | + | Bocah Bau Kencur : Pose Hot Dengan Bikini Pamer Susu Montok.

    | + | Ayo Sayangku Remasin Terus Susu ku Yang Montok..Enak Banget Sayang.

    | + | Senyuman Si "V" Yang Mempesona..Apaan tuh..Kayak Bibir Aja.

    | + | Video Live : Aksi Hot Sepasang Abg di Dalam Warung. ( Warteg ) ..Mantap

    | + | Ketahuan Ngentot : Ekspresi Wajah Ketika Kepergok Ngentot Dalam Mobil..Nyungir - nyungir

    | + | Nih Cewek Mau Maen Leptop Apa Mau Cuman Tunjukin Lubang memek ya..? Aneh - aneh

    | + | Umbrella Girl : Koleksi Photo Hot Gadis Payung..Ternyata Ada ya Ditempat Kita.

    | + | Pose Hot Abg Sma Bugil : Lagi Pamerin Susu & Memek..Kelakuan Binal.

    | + | Party : Koleksi Photo Bugil Rame - Rame Cewek Lesbian..Hot Banget.

    | + | Video Live : Sepasang Abg Udah Ga Tahan Ngentot Di Tengah Tangga

    | + | Pose Nakal : Model Bergaya Gimana Caranya Memeknya Bisa Ke Foto..Miyami.

    | + | Citra Kirana : Koleksi Photo Hot & Bugil Bintang Sinetron.

    | + | Photo Abg Perawan Jembut Lebat Lagi di Entot.

    | + | Kumpulan Photo Bugil Abg Pamer Susu & Memek..Semua Nafsuin

    | + | Susu Abg Gede & Menantang Ujung Puting Mengkilap.

    | + | Model Hot : Gaya Hot Susu Gede Bulet Menantang . Puting Bulet Menantang

    | + | Cerita Hot : Ku entot Istri Om Beny Yang Binal..Akhh Ughh

    | + | Tips & Triks Seks : Tips Agar Wanita Cepat Terangsang Saat Berhubungan.

    | + | Cerita Hot : Asyiknya Mesum Dengan Abg SMP

    ReplyDelete
  36. hi all baby saper yang nak sex ngan I no scammer or anything wassap saye ....0126934013 I'm flexi n horny ..n its free yeahhhh baby

    ReplyDelete
  37. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  38. Sy xda pngalaman. Tpi teringin sngt. Sy umo 17. Area png/kdh. Wechat: layar_silver

    ReplyDelete
  39. Nak anak ikan untuk hisap. Saya bayar rm100 sekali hisap. Reply with ur number

    ReplyDelete
  40. Hi. Saya cari slim bottom dan umur 24 kebawah sahaja yang akan diberi wang bulanan dan holiday di luar negri utk jadi toyboy saya.Di kawasan Johor je. Beri wechat id.

    Reply

    ReplyDelete
  41. Hye..15 shah alam.. Add wechat jaelsa_krisyeol

    ReplyDelete
  42. Sye bottom cari abg top
    sye chubby.main ngan I . I bagi upah 100
    shah alam.
    wechat fitri_wii

    ReplyDelete
  43. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  44. nak cari abg2 berumur 29 tahun dan ke atas ....stay shah alam boleh call sms 013 2757962

    ReplyDelete
  45. Assalamualaikum..Sy mengambil upah ngurut bdn warisan dr arwah atok sy semenjak sy umur 16.Urut bdn sejam rm 30..urut bdn dan batin sejam rm 50.... Laki ni byk masalah...telor besar sebelah,konek stim tak 100% stim,pancut awal,kepala konek kecut,kepala konek lebam,air mani cair..lgpon urut konek guna belacak utk kesehatan kulit konek,lancarkan peredaran darah,bakar lemak n buang angin..Melancap ada cara yg betol...cara betol bila pncut high gile...sy juga ngurut smbil ngajar..cara lancap yg elok tak rosakkan kulit konek dan kering.Kembalikan kepala konek kpd merah semula..maaf law tk berminat..ade ape2 masalah boleh diluahkan ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berminat ..mcm mna nk cntact?sya nk kembalikan kepala konek kpd merah semula .. :)

      Delete
    2. Saye brminat... Nk contact u mcm mne??

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
  46. Saya org chubby ingin mencari kwn di melaka...nanti saya bagi contact no

    ReplyDelete
  47. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  48. Area Penang , mainland, I sedang cari batang top/straight, saya boleh hisap tanpa henti Dan dalam sekali. saya India, umo 30. Kalau sesiapa berminat hubungi saya wechat:crank29

    ReplyDelete
  49. Nk cari budak2 umur 11-15thn. Kurus....ada rupa sikit. Teringin nk rasa isap btg budak2 sampai pancut. Area klang-banting. Sekali isap aq bagi rm100. Wassapp 0123893135.

    ReplyDelete
  50. Nak hisap batang muda umur 11 - 15 area Puchong. Emel ke klmale27@gmail.com jika berminat

    ReplyDelete
  51. Adik 12-15 add wechat dies20 area shah alam - klang

    ReplyDelete
  52. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  53. Salam nk cari anak ikan umur 15-18 btg besar hnsem than lama pncut sy siap bg RM100 skali main untuk sy isap n fuck sy smpai sy puas brminat wassap me 019 9350439

    ReplyDelete
  54. Salam nk cari anak ikan umur 15-18 btg besar hnsem than lama pncut sy siap bg RM100 skali main untuk sy isap n fuck sy smpai sy puas brminat wassap me 019 9350439

    ReplyDelete
  55. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  56. Adik - adik umur 11 - 15 area kl nak dihisap, sila emel ke klmale27@gmail.com. Akan dibayar

    ReplyDelete
  57. SETINGGI PENGHARGAAN BUAT BLOGER
    Saya amat berminat dan boleh berkongsi ape sahaja yang mungkin ..dan saya ingin berkenalan ..
    Ini email saya : syahilljohn6@gmail.com
    (0123216916) TERIMA KASEH BERSAMA.

    ReplyDelete
  58. Pergghh ..i love it and i love you all plz add my whatsapp : 0123216916 (syahil)
    Tq.

    ReplyDelete
  59. Hi, nak berkenalan dgn umur 45 keatas. Please email me syhrlhlmy@gmail.com

    ReplyDelete
  60. Area rawang , selangor . Umo 16 . Perlukn duit . Reti hisap n jolok . Tak gemok or keding . Whatsapp 0102051830 or Wechat pidin99-

    ReplyDelete
  61. cari budak sekolah umo13-17taun wechat@whasp 0139576791

    ReplyDelete
  62. Teringin nk rsa btg budak2 sekolah
    Wechat id: AN7XLROSE
    stay KL

    ReplyDelete
  63. Hye.. sy tgh cari partner gay utk buat sex,hisap pelir.. area kota bharu,nk yg tough,slim,handsome.. sesape sudi inbox sy dgn gambar kt tryaaaaa40@gmail.com

    ReplyDelete
  64. Hye saya tengah cari sape yang nak main jolok dengan melancap kan konek saya . Tak perlu bayar . Area shah alam . Kalau nak Pm saya 0172729012 . Id wechat : muhdf451

    ReplyDelete
  65. Hye saya tengah cari sape yang nak main jolok dengan melancap kan konek saya . Tak perlu bayar . Area shah alam . Kalau nak Pm saya 0172729012 . Id wechat : muhdf451

    ReplyDelete
  66. Hye saya tengah cari sape yang nak main jolok dengan melancap kan konek saya . Tak perlu bayar . Area shah alam . Kalau nak Pm saya 0172729012 . Id wechat : muhdf451

    ReplyDelete
  67. Sesiapa yang nak sila pm saye eh

    ReplyDelete
  68. Area Pahang . Saya umur 17 . Badan sado sikit . Tinggi 178cm . Kalau nak add wechat or whatsapp . Id : pidin99- . No : 0102051830

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  69. Ada area perak tak?

    ReplyDelete
  70. ada sesiapa tak area kerteh,kijal,dungun.. nak cari bottom yg tau hisap.. contact wechat sazalirgb

    ReplyDelete
  71. Ada sapa2 nk jd toyboy aq.....umur 20thn kebawah. Rupa xkisah....asalkan xchubby. Melayu je. Area klang-banting. Aq bg duit poket tiap2 bulan. Reply kt cni dgn number or wechat id.....

    ReplyDelete
  72. Saye mencari anak ikan lelaki..umur 15 tahun sehingga 20 tahun area, selayang, rawang, batang kali dan kuala kubu bharu..berminat sila hubungi 0176270336

    ReplyDelete
  73. Nak anak ikan area perak..rm 50 cash

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ipoh Mali
      Wechat id
      Satu23empat

      Delete
  74. Nak kawan ngn abg2 stright pure top nah follow my ig Tun_Perak

    ReplyDelete
  75. nak cari bdk2 umur 14 tahun kebawah, area kelantan. Duit dibayar jika pancut id wechat zaif_herman

    ReplyDelete
  76. Nak cari batang budak sekolah 13-17 area nilai/melaka emel for cash.. kikilala9876.an@gmmail.com

    ReplyDelete
  77. Perkidmatan urutan batang... Yg serius area kl.. Wassap 0193774836

    ReplyDelete
    Replies
    1. Urut batin eh?email saya halimosman80@yahoo.com

      Delete
  78. Perkidmatan urutan batang... Yg serius area kl.. Wassap 0193774836

    ReplyDelete
  79. Servis urut batang.... Wassap 0193774836 yg serius

    ReplyDelete
  80. Servis urut batang.... Wassap 0193774836 yg serius

    ReplyDelete
  81. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  82. Abg cari anak ikan utk lancap dan isap konek.Mesti ade rupa dan strait.RM100 sekali main akan d bayar.0169533938 wasap/msg tagline 'salam abg adi'

    ReplyDelete
  83. Hyee... nak cari kwn yg sama umur, aku 16 tahun... muka pon bleh la tahan cutenya

    ReplyDelete
  84. Area kuantan...sy suka isap.. urutan bdan dan batang...pm tepi

    ReplyDelete
  85. Sy mb kl, wassap sy 01124228847

    ReplyDelete
  86. Cari Abang sado ? Hitam berbatang pendek ok tak? Ada 6 packs . Wechat eddytbm 2325
    Kalau nk cepat jumpa call 0179195383 .
    Whatsapp pun boleh kalau nk tukar video atau gambar. - Abg sado eddy -

    ReplyDelete
  87. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  88. Form 5 student dari kuching 0198566688 wechat or whatsapp

    ReplyDelete
  89. 💕💕💕😘😘😘 wooow!!!..so nice!!!...

    ReplyDelete